Lansering av Amando – första dejtingappen utan bilder

Idag lanserar vi Amando, den första dejtingappen utan bilder.

Sen online dejting slog igenom i början av 2000- talet så har det inte skett så stora förändringar. Uppläggen på de olika apparna och sidorna är oftast ganska lika, visst de har olika funktioner men är fortfarande i huvudsak lika varandra. Vi startade Amando för att vi var trötta på dagens ytliga dejtingappar där man bara blir dömd på utseendet. Vi ville skapa en dejtingapp där man fokuserade på insidan för vi tycker att det är därifrån skönhet kommer.

Därför bestämde vi oss för att skapa en dejtingapp utan profilbilder, där man bara blir dömd på sin personlighet och insida. Men för att fortfarande behålla en bra användarupplevelse så ville vi inte överösa våra användare med massvis med information och långa profiler. Det finns inte nog med ord i världen för att beskriva en själv – men det blir varken kul eller tidseffektivt att behöva spendera 15 minuter på att läsa igenom en enda profil. Därför använder vi oss av samma swipe funktion som många andra appar använder sig av men istället för att swipa höger eller vänster på bilder så får du läsa om personers liv, deras intressen, arbete och mycket mer.

Amando

Innan Amando så gick online dejting trenden framåt med bilder, vissa dejtingappar har till och med videos på användarna. Amando har revolutionerat online dejting, en 360° vändning på hur man tänker kring online dejting. Bort med ytligheten och fram med djupet. Självklart så är appen inte till för alla, det är inte din vardagliga hook-up app utan appen är till för dem som vill hitta seriösa partners.

Vi på Amando tycker att dejting är något intimt som ska vara privat därför kan användare själva välja när de vill dela bilder privat med deras matchningar i chatten. Användare kan också välja att vara helt anonyma på appen ifall man inte vill skriva sitt namn. Detta gör så att användarna kan vara sig själva och inte vara rädda för att skriva utförliga beskrivningar om sig själva.

De senaste 6 månaderna har vi arbetat för fullt för att få fram den bästa möjliga dejtingappen för våra användare. Samtidigt har vi haft vår hemsida öppen för förtidsregistreringar då vi ville se hur intresset för en lansering såg ut. Resultatet talade för sig själv – antalet förtidsregistreringar växte med 15 % varje vecka! Detta verifierar bara för oss att vi har utvecklat en produkt människor eftersträvar. Då vi precis har lanserat vår 1.0 version så är vi väldigt öppna för all slags feedback, om du har någon får du gärna maila oss på feedback@amando.se

 

Ladda ner appen idag för iOS och Android, 100 % gratis och helt annonsfri!

iOS – https://itunes.apple.com/se/app/amando-dejting-utan-bilder/id1250371705?mt=8

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amando

 

Se också till att följa oss på våra sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/amandodejting 

Twitter: https://twitter.com/amandodejting

Instagram: https://www.instagram.com/amandodejting/